Voor 70€ extra ben je ‘topfan’ bij Waasland-Beveren

Als eerste Belgische voetbalclub speelt Waasland-Beveren in op het vraagstuk rond de mogelijk beperkte stadioncapaciteit omwille van het coronavirus.

Wie 70€ extra betaalt bij de aanschaf van een abonnement voor volgend seizoen, krijgt als ‘topfan’ voorrang bij matchen met een beperkt publiek. Waasland-Beveren wil daarmee vermijden dat het tot een loterij zou komen bij het bepalen wie wel en wie niet het stadion binnen mag.

Daarnaast ontvangen topfans ook nog een voetbaltruitje, een vlag en drie losse tickets. Het concept slaat aan, want ongeveer de helft van de Beverse abonnees is al op het aanbod ingegaan.

Vraag is enkel of Waasland-Beveren, laatste in de stand en “officieel” uitgeroepen tot degradant naar 1B, alsnog in de 1A klasse zal aantreden. Er zijn nog juridische procedures ana de gang in dit verband, dus het laatste woord is hierover duidelijk nog niet gezegd.

 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More