Het ziet er niet goed uit voor de mensheid.

Na een nooit geziene pandemie, hebben ufologen en samenzweerders nu ook hun handen vol met drie vrijgegeven UFO-video’s. Geen probleem als de piloten dezelfde humor hebben als Star-Lord, de looks van Gamora en de zachtaardigheid van Groot.

Wel ,zal het balen zijn als de aliens van dienst eruit zien en zich gedragen als de Xenomorph. Het geesteskind van Ridley Scott is namelijk een van de meest iconische en gevreesde monsters dat Hollywood ooit gebaard heeft.

De slijmerd met een kleine kindersurprise in zijn bek is de ultieme moordmachine. Al sinds 1979 maken de wezens met hun fietshelmschedels het universum onveilig. Tenzij je naam Ellen Ripley is, ben je een vogel voor de intergalactische kat tijdens een confrontatie.

Liefhebbers kunnen vanaf heden een exemplaar bemachtigen op ware grootte. De creatieve artiesten van Hollywood Collectibles Group hebben er maar liefst 150 exemplaren geproduceerd. De Xenomorph bestaat voornamelijk uit glasvezel en is gebaseerd op het ontwerp van kunstenaar H.R. Giger uit de allereerste Alien-film. Voor 8000 dollar heb je er al eentje.

Je weet wat aan de voordeur te plaatsen, zodra de schoonmoeder weer op bezoek mag na de lockdown.

1

Image 1 of 5

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."