Niets zo lekker als een kwak mayonaise en ketchup op uw frieten. Aangezien we in een haastige maatschappij leven, kunt u nu weer wat seconden uitsparen door meteen het roze mengsel op uw bord te gooien.

Fabrikant Heinz is op het briljante idee gekomen om de twee sauzen in één fles te verkopen onder de toepasselijke naam Mayochup. Waarom nog niemand eerder op dit idee is gekomen, is een raadsel. Het begon allemaal met deze simpele tweet van de sauzenfabrikant: ‘Willen jullie #mayochup in de winkel? 500.000 stemmen voor, en we brengen het uit’. En daar werd enorm op gereageerd. 

Het was niet echt een overtuigende overwinning, maar dat hield Heinz niet tegen om mayochup in de rekken te plaatsen. De meningen op Twitter zijn net zoals het goedje, flink verdeeld. Op dit moment zijn de flessen saus alleen in het midden-oosten te verkrijgen voor zo’n drie euro, maar als onderstaande poll positief uitvalt kan mayochup zich stilletjes klaarmaken voor een wereldwijde verovering. Tot dan moet u maar even zelf blijven mixen. Tja, het leven kan soms zwaar zijn.

https://twitter.com/GeickJ/status/934745339667582977

https://twitter.com/happiest_meal/status/983736806700134402

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."