Is de trouwdag al volledig gepland, maar jullie hebben nog geen flauw idee waarheen voor de huwelijksreis?

Wie aan een huwelijksreis denkt, denkt automatisch aan exotische bestemmingen als de Canarische Eilanden, Bora Bora, Hawaï of de Dominicaanse Republiek. Maar jullie kunnen ook eens de wittebroodsweken in stijl vieren op een fantastische, unieke locatie.

Het Six Senses Zil Pasyon is genesteld tussen granietgesteente, groene jungle en parelwitte stranden op het privé-eiland Félicité in de Seychellen. Hier vind je dus geen andere resorts, maar volop privacy. Een oase van rust en sereniteit, zeg maar.

Alle villa’s hebben een eigen zwembad en zijn uitgerust met de meest moderne gemakken. Kies je voor een villa met uitzicht op de weelderig groene jungle, of met uitzicht op de Indische Oceaan?

Niet alleen het oog wil wat, maar ook de maag. De verschillende culturen die invloed hebben gehad op de keuken van de Seychellen zijn in iedere maaltijd te proeven. De Afrikaanse, Chinese, Franse, Engelse en Indiase smaken worden naar hartenlust en tot in het perfecte gecombineerd.

Avontuurlijke koppeltjes komen ook aan hun trekken: voldoende activiteiten op het water of onderwater, wandeltochten om de veelzijdige flora en fauna op het eiland te ontdekken of een helikoptertochtje boven het eiland. Keuze in overvloed.

Vergeet ons geen postkaartje te sturen!

1

Image 1 of 8

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."