Voor- en na(akt)foto’s van deze plastieken verpleegster zijn verbazingwekkend (foto’s)

Deze transformatie gaat ons petje te boven.

Want de 31-jarige Tara Jayne McConachy uit het Australische Melbourne zag er voor haar operaties uit als het type verpleegster waarvoor je met plezier een dubbele beenbreuk zou plegen, al was het maar om constant door haar verzorgd te worden.

Maar ons Tara zag dat anders. Het nu Instagram- en OnlyFans-model gaf haar job op in de zorgsector om voortaan door het leven te gaan als een levensechte Barbiepop. Maar deze Mattel-versie doet zelfs Ken braakneigingen krijgen. Meerdere borstvergrotingen, het verwijderen van ribben, lippen waar zelfs Daffy Duck op jaloers wordt en genoeg botox in haar lijf om een volledig bejaardentehuis te verjongen.

Een kostenplaatje van maar liefst 60.000 euro in totaal. Klinkt veel, maar gelukkig kan ze rekenen op haar OnlyFans-volgers om haar financieel bij te staan. 

Tara zelf kan niet wachten tot de corona-reisrestricties verdwijnen, zodat ze weer naar het buitenland kan voor nieuwe operaties. Haar volgende stap is om haar borsten te vergroten van 1050cc naar 1500cc. Jammer van die 00cc aan hersencapaciteit.

Ze laat alvast weten dat ze zich dankzij al die plastische chirurgie tien jaar jonger voelt. “Ik ben zoals een goede wijn, ik word enkel lekkerder met de jaren.”, aldus Tara.

Toch denken we dat je best het licht uitlaat, tijdens een bezoekje aan haar ‘wijnkelder‘.

VOOR:

NA:

View this post on Instagram

Quarantine attire ?⚽️⚽️?

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

View this post on Instagram

Hair up for a change ??

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3) on

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More