In deze #metoo tijden moet je als man zeer voorzichtig zijn. Te lang naar een kont staren, kan tegenwoordig al tot een enkeltje richting rechtbank leiden.

Oké, nu overdrijven we misschien een beetje. Maar toch: voor de venten die elke nacht wakker liggen van dit prachtige lichaamsdeel, is er fantastisch nieuws. Want voortaan slapen zij op beide (rooie) oortjes op The Buttress: World’s Most Bootyful Pillow.  Een ergonomisch hoofdkussen waar de billen de perfecte plaats bieden om je hoofd op te laten rusten. Maar ook ideaal als ruggensteun of voor zij die graag op de buik maffen.

Het kussen bestaat uit honderd procent  natuurlatex en het enige formaat beschikbaar is de Original Double Bubble (ODB) size.  Maar als de fabrikanten op Kickstarter de verwachte 50.000 dollar binnenrijven, beloven ze ook een Oh My God Look at that Butt (OMG) te fabriceren. Of Maggie De Block hiervoor model heeft gestaan, weten we niet.

De makers zijn er rots van overtuigd dat The Buttress niet enkel fungeert als slaapkussen maar ook het ideale troostmiddel is voor mannen die zich wat in de steek voelen gelaten door het vrouwelijke geslacht. Daarbij, in tegenstelling tot een exemplaar van vlees en bloed, heeft dit achterwerk geen onderhoud nodig, geen mood swings en vooral geen last van kwalijke geurtjes.

Voor 40 euro kan je alvast eentje reserveren. Claim Your Booty!

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."