Voor mooie fitchick Allie mag de zomer beginnen

De zomer?

28° 1′ ZB, 153° 24′ OL. Tik deze coördinaten in je GPS in en je mag er zeker van zijn dat dit een trip wordt naar een waar paradijs vol vrouwelijk schoon. Terwijl de dagen hier korten, de temperatuur blijft dalen en de regen steeds meer met bakken uit de hemel zal vloeien, gebeurt daar alles de omgekeerde richting. Lange dagen, steeds hogere temperaturen en bakken zon. 

We hebben het over Gold Coast, Australië, een Australische stad in Queensland, gelegen ten zuiden van Brisbane en een stad die bekendstaat om haar zonnige en subtropische klimaat, haar stranden, haar ruime aanbod van toeristische attracties en een opmerkelijk stadssilhouet. Dit alles maakt de stad de populairste vakantiebestemming van Australië.

En wie woont daar? De heerlijke fitchick Allie Auton, een strakke en gespierde Australische bombshell met een roedel volgers waar menig fitchicks, modellen of influencers van mogen dromen. Ze startte haar fitchick-carrière in 2015 omdat ze niet gelukkig was met haar lichaam en eetgewoonten. Wij hebben de indruk dat er sinds 2015 heel veel veranderd is, kijk maar mee! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More