Ook geboren motorrijders willen af en toe in het huwelijksbootje stappen.

De LimoBike mag dan geen bootje zijn, het combineert wel het beste van twee werelden. Een voertuig met vooraan de helft van een Harley Davidson zodat de kersverse bruidegom nog steeds het respect van zijn motorbende behoudt en achteraan de helft van een stijlvolle limousine om de prachtige bruid ook haar moment te geven om te schitteren.

Uiteraard kan de LimoBike ook voor andere gelegenheden gebruikt worden. Voor welke entree hij ook bedoeld is, het doet steeds monden openvallen. Het is een creatie van het Australische verhuurbedrijf Wildfire Tours.

De halve limo biedt plaats aan maximum acht gasten en in het geval het niet stoer genoeg oogt, biedt het verhuurbedrijf de optie om je tijdens de rit te laten flankeren door een deel echte Harley Davidson-motoren. Kwestie van het testosterongehalte een beetje in evenwicht te houden.

Binnenin kan je genieten van airco, een bar, een flatscreen, getinte ramen en een dak dat er letterlijk en figuurlijk afgaat om al staand te feesten.

Het rijdende feestbeest is zes meter lang, weegt 1700 kilo en wordt aangedreven door een 2012 een 5.7 liter grote Chevy-V8, die 350 pk produceert. Enfin, een bakfiets voor stoere papa’s dus.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."