Als er één kerstfilm is die elk jaar weer vanonder het stof wordt gehaald, is het wel ‘The Grinch’ uit 2000 met een onherkenbare Jim Carrey in de hoofdrol.

Maar wat velen waarschijnlijk niet weten is dat het personage Cindy Lou Who, het kleine meisje met het schattige kapsel, tegenwoordig een bekende actrice is. Het is namelijk niemand minder dan de 25-jarige blonde Taylor Momsen. 

Al staat haar acteercarrière momenteel op een laag pitje. Miss Momsen concentreert zich momenteel op haar rockgroep The Pretty Reckless. In 2017 bijvoorbeeld, stond ze daarmee op de affiche van Pukkelpop. Met haar gotische look en kledingstijl probeert ze al jaren haar braaf imago af te schudden.

Op haar Instagram heeft ze onlangs nog eens haar hitsingle Heaven Knows in de bloemetjes gezet. Het is namelijk exact vijf jaar geleden dat het lied de nummer één stek behaalde in de US Rock and Metal Chart. De clip deed destijds veel stop opwaaien omdat het eens zo schattig kindsterretje poedelnaakt te zien was met slechts een likje verf.

De geverfde pijl stond volgens Momsen symbool voor de titel van haar laatste album Going To Hell. Tja, er bestaan ergere plaatsen om het vagevuur eeuwig te doorstaan.

https://www.instagram.com/p/BvAF_EvHGON/

https://www.instagram.com/p/Bt3ygKUnnmW/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."