Voormalig Vlaams parlementslid: “Ik stond geil, kunnen we dan nu verder met ons leven?”

Minneke De Ridder (N-VA) heeft zo haar eigen idee over onze BV’s – wat in dit geval staat voor Blote Vlamingen.

Er waren eens, nog niet zo lang geleden, drie bekende Vlamingen wiens gelekte naaktfoto’s en nogal stoute ‘actievideo’s’ razendsnel rondgingen. De heren in kwestie deden echter alsof er niks aan de hand was, en de grote media deden dapper mee.

Juist omdat er officieel werd gedaan alsof er helemaal geen naaktfoto’s en rukvideo’s bestonden, gingen de mensen speculeren. Sommigen riepen dat het een woeste partner van één van de heren was, die het beeldmateriaal op het wereldwijde web smeet. Anderen riepen dan weer dat dit het werk van een ‘tentslet’ was. Al waren er ook wel grapjurken die peinsden dat het om reclame voor één of andere sokkenfabrikant ging. Of nog: “’t Zijn homo’s!”

Kranten en tv gebaarden nog steeds van kromme haas. Al lieten ze wel een expert aan het woord die het versturen van naaktfoto’s criminaliseert.

Ruim een week later kwamen de heren dan zelf met een uitleg. Ze zijn het slachtoffer van een catfish. Iemand met een nepprofiel, waarschijnlijk zelfs een man die zich voordoet als een vrouw, heeft hen in de val gelokt. Iemand die ze totaal niet kennen, heeft hen zo ver gekregen dat ze rukfilmpjes maakten. Met hun kousen aan en zo.

Dat zou kunnen natuurlijk. Maar het zou evengoed kunnen dat dit niét de waarheid is, en dat de heren een week tijd nodig hadden om dit te verzinnen.

Ook voormalig parlementslid Minneke De Ridder is van mening dat De Rukkende Radiomaker, Stanneke Ster en de Rimmige Rocker misschien beter anders én vroeger hadden gereageerd, zo vertrouwt ze ons toe: “Ik denk dat iedere gezonde mens weleens zo’n foto’s of filmpjes maakt. En als dat dan uitlekt, neem dan gewoon je verantwoordelijkheid en schaam jezelf niet. Maar nu wijzen ze na een dikke week met de vinger naar andere mensen, en dienen ze klacht in tegen onbekenden. Ze hadden beter onmiddellijk gezegd: ‘Ja, ik stond geil, en dan? Kunnen we nu weer verder met ons leven?’ Door zo lang te wachten met een reactie, maken ze zichzelf net verdacht. En het is ook raar hoe de pers dit eerst in de doofpot probeerde te steken.”

Minneke De Ridder heeft zelf ook weleens pikante foto’s doorgestuurd. “Moesten die toen uitgelekt zijn, dat had ook de boekjes gehaald! Maar ik zou er niet over gezwegen hebben. Het is misschien gênant dat er zoiets lekt, maar aan de andere kant: trek het je niet aan. Het is toch heel natuurlijk dat mensen weleens geil zijn? Seksualiteit is niks om je over te schamen!”

Onder het motto ‘pics or it didn’t happen’, hier enkele leuke foto’s van Minneke:

1

Image 1 of 4

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More