Ze is niet alleen ‘de vriendin van’. Ze is ook bloedmooi, een ware kunstenares en voor de Antwerpenaren een ‘girl next door’.

1

Image 1 of 18

Vertel eens wie je bent?
SARAH: “Ik ben dus Sarah van der Meiren, ik woon in Antwerpen en werk sinds kort samen met de enorm getalenteerde kunstenaar Michel Mertens van Mermic Art. We hebben een leuke galerij te Antwerpen, waar kunstliefhebbers zeker welkom zijn om de unieke collages te komen bewonderen. Ik heb de draad zelf ook terug opgepakt om te gaan tekenen en schilderen. Een aantal van mijn eigen werken zijn er binnenkort ook te bekijken.”

“Wat velen nu intussen al gelezen hebben, en ik zeker niet zal ontkennen: ik heb inderdaad een tijdje geleden een ongelooflijk leuke man leren kennen. Er wordt her en daar wel eens wat geroddeld, en mensen hebben altijd wel een mening wij zijn heel gelukkig en kijken graag naar de toekomst. Maar zowel Axel als ikzelf zijn erg gesteld op onze privacy, en we willen dat graag zo houden.”

“Zoals ik eerder al vertelde: ik ben niet zozeer bezig met mijn modellenwerk. Mijn creatieve kant komt meer tot zijn recht, daar wil ik dan ook graag verder in groeien en tijd aan spenderen.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
SARAH: “Ik heb niet echt iets specifieks op te noemen. Ik ben blij met hoe ik eruitzie. En voor diegenen die twijfels zouden hebben: it’s all natural!”

Wat zijn je toekomstplannen?
SARAH: “Veel reizen en creatieve ideeën opdoen. Ik wil interessante nieuwe dingen ontdekken en steeds bijleren, mijn passie verder ontwikkelen. Ik heb alleszins iemand gevonden waar ik dit alles mee kan delen, dus laat de toekomst maar komen!”

 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.