Volgens haar weigerden de remmen dienst, maar Lamborghini ontkent nu dat daar wat mis mee is.

Enkele dagen geleden vond aan de andere kant van de Grote Plas de Lamborghini Super Trofeo plaats, op Laguna Seca. Eén van de deelneemsters was Sheena Monk, een niet onknappe brunette die al van kindsbeen af gepassioneerd is door het Italiaanse merk.

Het meest tricky stuk van dat Amerikaanse circuit, is de Corkscrew, wat niet voor niks ‘kurkentrekker’ betekent: na een relatief snel stuk een bocht naar links, waarna er onmiddellijk één naar rechts volgt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, ligt het begin van die corkscrew ook nog eens achttien meter hoger dan het einde. Soit, een serieuze helling dus.

Wel, op dat punt kwam Sheena Monk dus aangevlamd met haar Huracan Super Trofeo EVO. Ze haalde op dat moment een dikke 200 km/u. Maar toen ze remde bleek er niks thuis en de Lambo knalde tegen die snelheid in de banden, wat spectaculaire beelden opleverde.

Gelukkig kwam Sheena Monk slechts lichtgewond uit het wrak, dat door Lamborghini inmiddels al onderzocht werd. Volgens hen is er met de remmen echter niks mis.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.