Vier jaar lang durfde ze geen rokje meer aandoen uit schaamte. Nu doet ze niet liever.

Toen Scarlett Skinner op 18-jarige leeftijd uitging met haar toenmalige vriend, kreeg ze van hem plots te horen dat ze geen shortje meer mocht dragen omdat de mensen haar uitlachten met de cellulitis op haar benen. Die opmerking kwam zo hard bij haar binnen dat ze kort daarna een punt achter haar relatie zette en ze vier jaar lang geen shorts of rokjes meer durfde dragen.

“Ik merkte dat ik mijn kledingstijl onbewust had aangepast. Ik droeg enkel nog lange kleren die mijn benen volledig bedekten. Ik voelde me nooit sexy of aantrekkelijk. Ik herinner me dat ik mijn vetrollen altijd voelde in mijn broek en dat ik me nooit goed voelde tijdens het eten. Destijds at ik erg ongezond. Ik stak me vol met junkfood, snoep en chocolade. Mijn zelfvertrouwen was volledig weg”, aldus de nu 23-jarige muzikante uit het Engelse Surrey.

1

Image 1 of 3

 

Scarlett vond een nieuwe vriend, maar zette haar ongezonde eetpatroon door. “Ik lette niet echt op mijn gewicht. Ik voelde me goed met mijn nieuwe vriend. Ik vond het fijn om met hem voortdurend in de zetel te zitten, films te zien en snacks te eten”, vertelt ze.

Totdat ze zichzelf in ondergoed in de spiegel zag. “Ik geloofde niet wat ik zag. Ik werd er ziek van”, klinkt het.

Ze besloot om een dieetprogramma van twaalf weken te volgen. Dat lukte. En haar leven veranderde volledig. “Ik maakte een klik in mijn hoofd. En door de vooruitgang die ik dag per dag zag, werd ik gelukkig en nog gemotiveerder.”

Scarlett woog in februari 2017 nog 65 kilogram. Nu verschijnt het cijfer 53 als ze op de weegschaal staat. “Ik ga wekelijks vijf keer naar de fitness en heb mijn levensstijl drastisch veranderd, zoals wandelen in plaats van de bus te pakken”, klinkt ze fier. Hieronder enkele foto’s van haar transformatie.

 

https://www.instagram.com/p/BXlP1pZl9hi/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BWruAR7l0Bz/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BU4FloJlUvq/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BVMlDgqFvMY/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BY5SEyCFBHS/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BaJTOWYFyP8/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BjScsSrhUBd/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BZ23P2slaCQ/?taken-by=scarlettskinner

https://www.instagram.com/p/BZVeak_lOn3/?taken-by=scarlettskinner