Vuile pedofiel wacht proces niet af en maakt er zelf een einde aan (video)

Probleem opgelost.

We hebben het niet zo met kinderverkrachters -en moordenaars. Daarom is het schrijnende levensverhaal Robert Seman Jr. wel eentje om te delen.

In maart 2015 verkracht de nu 48-jarige Amerikaan de tienjarige Corrine Gump – dochter van zijn toenmalige vriendin Lynn Schmidt – meermaals. Vervolgens zet hij het huis in brand waarin zij en haar grootouders op dat moment zijn. Gevolg: Gump en haar grootouders (63 en 61) sterven.

Deze week moest hij voor die verschrikkelijke feiten voor de rechter verschijnen. Hij wist dat hem de doodstraf boven het hoofd hing, maar zo ver kwam het niet. Op weg naar de rechtszaal sprong hij van de vierde verdieping zijn dood tegemoet. De twee agenten die hem naar de zaal in het Mahoning County Courthouse in Youngstown leidden, probeerden hem nog tegen te houden, maar tevergeefs.

Langs de ene kant spijtig dat hij niet meer afziet van zijn laffe daden, langs de andere kant weer een parasiet minder op deze aardbol. (KDN)

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More