YouTuber Crostplay besloot dat even uit te zoeken.

Wie af en toe YouTube-filmpjes bekijkt zal zeker de commercial van Kjell Fruytier al eens een keertje tegengekomen zijn. Een jongeman die voor een Lexus RC staat, die zegt dat de auto van hem is en dat-ie daar fier op is. Wil jij ook zo’n chique bak helemaal zelf verdienen – zo’n Lexus RC kost een dikke 50.000 euro – dan moet je contact met hem opnemen, en dan legt Kjell je uit hoe je weldra, net als hem, geld als slootwater kunt verdienen.

Concreet: voor net geen duizend euro krijg je dan videolessen, waarin je uitgelegd wordt hoe je succesvol je eigen online marketing bureau kunt oprichten. Een soort van dropshipping dus.

Een andere YouTuber, Crostplay, besloot uit te zoeken waar Kjell Fruytier zijn idee vandaan haalde, en ver moest hij eigenlijk niet zoeken.

Tai Lopez is een Amerikaan die zo’n beetje hetzelfde doet: online cursussen verkopen over hoe je succesvol aan dropshipping kunt doen. Nu blijkt dat Kjell die cursus bij Tai Lopez gevolgd heeft. En nog straffer: ook zijn commercial heeft overgenomen. Alleen heeft Tai Lopez een Lamborghini, en moet Kjell Fruytier het doen met een Lexus. Redelijk hilarisch allemaal, eigenlijk.

Eén ding valt te onthouden: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat meestal ook.

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.