Dat vragen de fans van de Nederlandse zangeres zich af, nadat ze in badpak opdook.

In 1997 scoorde de blonde Anouk een monsterhit met Nobody’s Wife. Ze werd het echter wel. Somebody’s Wife bedoelen we dan.

In 1998 stapte ze namelijk in het huwelijksbootje met haar toenmalige manager Edwin Jansen, om kort daarna te scheiden en een relatie aan te knopen met haar drummer Satindra Kalpoe. Daarna kreeg ze een relatie met Remon Stotijn, de zanger van een rapgroep.

In 2004 trouwden de twee. Ze kregen zelfs drie kinderen. In 2008 zat hun huwelijk er alweer op. In 2009 kreeg ze een relatie met de rapper Unorthadox, met wie ze een zoon kreeg. Kort na de bevalling gingen de twee uit elkaar.

In 2014 kreeg Anouk alweer een zoon. Met wie, dat weten we niet. Misschien wel met dezelfde nobele onbekende die Wendy van Wanten ooit bezwangerde, weten wij veel. Twee jaar later was het alweer prijs. Ditmaal was de vader wel bekend: ene Dominique Schemmekes.

Wie goed geteld heeft, die weet dat Anouk zes kinderen heeft. Vooral na haar laatste bevalling in 2016 bleven er wat kilo’s plakken.

Maar kijk: de inmiddels 43-jarige Anouk geniet momenteel van een vakantie met haar kids. En ze deelde een foto op haar Instagram met haar dochter Phoenix. Echt veel van zichzelf laat Anouk niet zien op die foto, maar toch viel het haar fans op: Anouk is afgevallen.

De commentaren liegen er niet om. “Jemig zeg, waar is je andere helft gebleven?” klinkt het. Of: “Wat ben jij slank! Je ziet er geweldig uit.” Of ze hierdoor weldra weer met amper iets om het lijf met haar lichaam durft te pochen, zoals weleer, valt nog af te wachten. Toestemming daarvoor hoeft ze aan niemand te vragen, want ze is Nobody’s Wife. Doen dus!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.