Een broek vol goesting, maar niet kunnen.

Natalie Bricker (35) kreeg onlangs te horen dat ze een Persitent Genital Arousal Disorder (PGAD) heeft. In mensentaal staat dat voor een aandoening waarbij vrouwen zonder aanleiding opgewonden worden.

Leuk zou je denken, maar elk voordeel heeft zijn nadeel. Door de haast constante genitale spanning wordt het  pijnlijk voor de intieme delen. De vrouw raakt constant overbelast zeg maar. Erger nog, want de pijn neemt toe als ze gaat vrijen of masturberen. Geen cadeau. De pijn kan zo hevig zijn dat die vier dagen lang aanhoudt en ze zelfs niet meer kan wandelen.

Haar man moet er zich bij neerleggen. Naast haar dan wel. “Hij wist waar hij aan toe was toen we verkering kregen”, zegt de vrouw. “Maar toch ben ik bang dat hij iemand anders gaat zoeken.” Door de pijn gaat het koppel dan ook maar één keer per jaar van bil. Ze droomt van kinderen, maar als je ‘t maar één keer per jaar doet, dan moet de man al een goede schutter zijn.

Gelukkig noemt de man zichzelf een eeuwige optimist. “Ik hou zo veel van haar dat ik voor altijd bij haar wilt blijven.” Nou jongen, Natalie is nu 35, stel dat ze tot haar 70ste ‘actief’ blijft, dan mag je nog 35 keer.