Da’s de vraag van vandaag…

Auto’s en Temptation-deelnemers: het is een eigenaardig iets. ‘Timtation’ pochte anderhalf jaar geleden dat-ie een Chevrolet Camaro SS gekocht had, maar die blijkt tot op heden nog niet geleverd.

Temptation-Niels schepte dan weer op met zijn ‘Mercedes-AMG’. Alleen: ‘t Bleek een zestienhonderdtje te zijn met 123 pk én een AMG-kit.

‘Kleurplaat’ Fabrizio, die rijdt tenminste niet alleen met dikke bakken rond in zijn wildste fantasieën, maar ook gewoon over het asfalt. Voordien had hij een BMW M850i, nu heeft hij een 7-reeks onder zijn kont.

Alleen snappen we het bijschrift op zijn Instagram niet zo goed: “Ja broer ik sta bij die grote metalen paal. Ja zwarte jeep maar dan iets langer met barbecue tussen de koplampen.”

Jeep is een automerk. Nu zijn er wel meer beunhazen die iedere terreinwagen ‘Jeep’ noemen – da’s zoals iedere tube tandpasta ‘Colgate’ noemen – maar wat het verband is tussen een Jeep en een uit de kluiten gewassen sedan, dat begrijpen we toch niet zo goed. Naast die barbecue tussen de koplampen kan je dan natuurlijk weer niet naast kijken.

Los daarvan: eigenlijk is zo’n sloep mét barbecue nog best mooi in het ‘all in black’, toch?

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.