Walgelijke hype op TikTok: speel eens een Holocaust-slachtoffer (video)

Het woord ‘respect’ is tegenwoordig ver te zoeken bij de jeugd.

Het staat ergens in hun woordenboek tussen de woorden ‘reetkevers’ en ‘rotverwend’. Marc Van Ranst en de luchthavenpolitie van Charleroi kunnen ervan meespreken. Hitlergroeten worden de laatste tijd nog meer rondgegooid dan schoenendozen in een Brantano. De eerbied voor de handvol nog levende oud-strijders en gesneuvelde soldaten, is ver te zoeken.

De dagelijkse vijanden van meisjes en jongens destijds in de oorlogsperiode waren kou, gebrek aan slaap en rust, regen, grondwater, modder, stank, honger, dorst en ongedierte. ‘Hoe krijg ik zoveel mogelijk duimpjes omhoog’, is dan weer de grootste bekommernis van onze huidige generatie Z.

Dat is de ‘Z’ van ‘Zorgwekkend empathisch’, want je voordoen als een Holocaust slachtoffer- cosplayer is gewoonweg misselijkmakend. Sommige idioten gaan zelfs zo ver om een blauw-gestreept shirt met een gele ster op de borst aan te trekken, gepaard met de nodige ‘brandwonden’.

Dit op de tonen van Bruno Mars’ Locked out of Heaven. Joodse organisaties hebben de video’s al ten strengste veroordeeld en bestempelen het als ‘trauma-p0rno’.

Het zijn zeker geen alleenstaande gevallen, daar een ongeruste Twitteraar al zeker meer dan 50 dergelijke filmpjes wist te verzamelen.

Ook de nabestaanden van de 9/11-aanslagen blijven niet bespaard.

Ouders, mogen we aanraden deze avond eens Schindler’s List te streamen voor de verandering?

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More