Was Kris Peeters dit weekend in zijn kot of niet?

De mening van Kris Peeters is niet zijn eigen mening.

“Kom niet naar de kust!” De boodschap kon niet duidelijker zijn. Desondanks werden er dit weekend honderden pv’s uitgeschreven aan mensen die niet in hun kot bleven. Politici konden er niet genoeg op hameren dat thuisblijven de boodschap is. Groot was dan ook de verbazing toen Kris Peeters – die naar verluidt in Puurs woont – om 15.21 uur vanuit Nieuwpoort een tweet stuurde over de aanpak van de coronacrisis.

Men vroeg zich op Twitter dan ook terecht af of het verbod om naar je tweede verblijf aan de kust te gaan niet voor Europese parlementsleden geldt. Maar Peeters liet zondag weten dat de tweet niet door hem werd gepost maar door een parlementair medewerker van hem die in Nieuwpoort woont.

Het doet toch de wenkbrauwen fronsen, want het bericht klinkt heel persoonlijk en begint met “Volledig mee eens”. Lijkt ons ook heel omslachtig om je mening aan een parlementair medewerker in Nieuwpoort door te bellen, met de vraag of die dat even in zijn naam wilt posten!? Of heeft Peeters geen eigen mening en bepalen anderen vanuit Nieuwpoort wat hij denkt?

Wij hebben daar alvast een andere mening over.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More