“Het is niet wat het lijkt.”

De voormalige burgemeester van New York, Rudy Giuliani, ontkent met klem dat hij doet wat wij denken dat hij doet of dat hij zich ongepast heeft gedragen tijdens de opnames van de nieuwe Borat-film. Daarin is te zien dat hij een hand in zijn broek laat glijden in aanwezigheid van een vrouw waarvan hij denkt dat het een vijftienjarig meisje is.

Rudy Giuliani is niet alleen oud-burgemeester van New York, maar ook de advocaat van Trump. “Op geen enkel moment voor, tijdens of na het interview heb ik me ongepast gedragen. Als Sacha Baron Cohen anders beweert is hij een glasharde leugenaar”, zegt Juliani. Volgens hem stopt hij alleen maar zijn overhemd in zijn broek na het verwijderen van het microfoontje dat werd gebruikt voor een interview.

In de sequel van ‘Borat’ speelt een actrice de 15-jarige dochter van de Kazachse journalist. Zij interviewt Giuliani onder meer over de Amerikaanse aanpak van het coronavirus. Hij stelt in dat gesprek dat het virus gefabriceerd is door de Chinezen die het opzettelijk wereldwijd hebben verspreid.

Betere slechte reclame kan je moeilijk bedenken.