Wat heeft de Staatsveiligheid te maken met het drugsgeweld in Antwerpen?

Morgen is er in de Commissie Justitie van het federale parlement een vergadering met Koen Geens. De kamerleden mogen de minister vragen stellen over de recente gebeurtenissen.

Uiteraard staat het drugsgeweld in Antwerpen hoog op de agenda. Zo is er een vraag van Sophie De Wit (N-VA) over “De strijd tegen de drugsmaffia in Antwerpen” (55008649C) en een vraag van Katja Gabriëls (Open Vld) over “Het aantal magistraten in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen” (55008757C). Ook Nahima Lanjri (CD&V) wil meer weten over “De drugsoorlog in Antwerpen” (55008872C).


Het is toch vooral uitkijken naar het antwoord van Geens op de vraag van Stefaan Van Hecke (Ecolo-Groen) over “De rol van de Staatsveiligheid en het drugsgeweld in Antwerpen” (55008512C).


De vraag van de ecologist kan twee zaken betekenen: de Belgische spionnen spelen een rol in dat drugsgeweld of ze zijn prominent afwezig.

Van zodra het antwoord van Geens (CD&V) gekend is (hij zal uiteraard als tsjeef rond de pot draaien of stellen dat hij niets mag zeggen over deze dienst, die nochtans onder zijn bevoegdheid valt) geven we de informatie hier onmiddellijk mee.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More