Wat verborg Mike Tyson stiekem in zijn broek?

“En ik ben niet de enige.”

Ijzeren Mike heeft een bewogen leven achter de rug. Hij vocht niet alleen in de ring, maar ook buiten de ring. Tyson danste van de ene frats naar de andere. Beet hij geen oor af van zijn tegenstander, dan sloeg hij bokspromotor Don King – de man met het fantasy-kapsel – tegen de straatstenen.

Mike belandde achter de tralies voor een verkrachtingszaak en liep meermaals tegen de doping-lamp. Toch had Tyson een manier om geen positief plasje af te leveren.

Omdat er bij een dopingplasje iemand meekijkt over je schouder of de urine wel uit de flieter komt, had Mike een synthetische penis in zijn broek. “Het was geweldig man. Ik deed de urine van mijn baby erin”, zegt de 54-jarige Tyson in zijn ‘Hotboxin-podcast’. ”Ik gebruikte wel eens de urine van mijn vrouw, maar alleen als het niet anders kon, want ik was als de dood dat ik te horen zou krijgen dat ik zwanger was.”

En zo zijn we alweer een illusie armer.

Op 28 november staat Tyson nog een keer in de ring tegen boksveteraan Roy Jones.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More