Blijven ontkennen, blijven ontkennen.

Gelukkig is er in deze barre tijden nog altijd die blonde Amerikaanse president. Wat zou het nieuws zijn zonder hem. Neen, serieus, wat zou het nieuws zijn zonder Donald. Je kan tegen hem zijn, en ja er staan al meer dan 18.000 geregistreerde leugens op zijn naam, de man geeft wel bijna dagelijks kleur aan het wereldnieuws.

Er gaat momenteel een video viraal van een heel hard ‘nee’ roepende peuter met het hoofd van Trump. Het filmpje komt van de talkshow-host Jimmy Kimmel die niet echt fan is van Trump. Ten minste, niet van zijn politieke ideeën, want Kimmel heeft doorheen de jaren zijn talkshow gespijsd met giftige grapjes over de president. Kimmel gebruikte deze keer beelden van een klein meisje dat blijft ontkennen dat ze het eten van haar hond heeft aangeraakt. Hij liet ‘Dr. Fakenstein’ zijn gang gaan om het hoofd van de Amerikaanse president in de video te plaatsen.

Een vrouwelijke stem vraagt het kind vervolgens dingen als: ‘Meneer de president, u zei dat het virus net zoiets was als de griep. U zei dat het virus rond april wel weg zou zijn. Ook dacht u dat choloroquine zou helpen en u zei zelf dat we desinfecterende middelen moesten injecteren.’ Het kind blijft ontkennen.