Als de berg niet tot Mozes komt, zal Mozes tot de berg gaan. En als de Vlaming niet in de zomervakantie naar een zwemparadijs geraakt, zal het zwembad tot de Vlaming geraken.

De lockdown heeft de vraag naar eigen zwembaden exponentieel doen stijgen.  Nu de mensen weten dat ze de zomer hoogstwaarschijnlijk thuis zullen doorbrengen, komen ze in actie door buitenzwembaden te bestellen bij de vleet.

Maar ook in je eigen natte waters gelden de regels der social distancing. Dan komt de Inflatabull wel van pas, want het deze opblaasbare rodeostier zorg meteen voor het nodige amusement.

Dezelfde principes gelden als bij een mechanische rodeostier. Alleen komen de schokbewegingen nu niet van het mechanische gedeelte, maar van familie en/of je regel van vier die aan de zijkanten mogen trekken en duwen alsof hun leven ervan afhangt.

Tip aan de dames: zorg ervoor dat je bikinitopje goed vastgestrikt is aan de achterkant. Een blote madame heeft namelijk hetzelfde effect op mannen als een rode lap op een stier.

Voor maar amper 45 euro grijp je de stier meteen bij de hoorns.

STIER BIJ DE HOORNS PAKKEN

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."