Waterpret verzekerd met deze gemotoriseerde botsbootjes (foto)

De zomermaanden staan garant voor jaarlijkse kermissen, maar het Mexicaans biergriepje heeft ook dit vertier van ons afgepakt.

Met nog wat tropische temperaturen in het vooruitzicht is er misschien toch nog een mogelijkheid om een kermisattractie te combineren met waterplezier.

Als je toevallig in het bezit bent van een zwembad of nabij een recreatiedomein woont, kan je de nostalgische momenten van de botsauto’s herbeleven, maar dan op een verfrissende manier. De GoBoat hoef je enkel op te blazen met het bijgeleverde voetpompje. Onderaan de auto zit een door een kleine batterij aangedreven motortje, waarmee je alle kanten uit kunt.

Is de ramkoers niet krachtig genoeg? Geen nood: met een ingebouwde waterpistool kan je nog steeds zorgen voor de nodige verkoeling. Je bent helaas wel iets meer kwijt dan voor een jeton op de kermis, namelijk 300 euro, maar in iemands vaarwater zitten was nog nooit zo leuk.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More