We hadden al eens horen waaien dat Dennis Black Magic van plan was om de legendarische Zundays van weleer nieuw leven in te blazen. Wel, die gaan er ook komen. Met niemand minder dan Joyce De Troch als Event Manager.

Naar het schijnt word jij de event manager van Black Magic. Vertel eens, hoe komt dat?
JOYCE: “Wel, Dennis en ik kennen elkaar iets meer dan twintig jaar. Het zit zo dat ik al achttien jaar in de event-sector zit. Het is dus eigenlijk een beetje een huwelijk van een vriendschap en een professioneel iets, dat heeft geleid tot het feit dat Dennis mij heeft gecontacteerd om het event ‘Black Zaturday’ te gaan leiden. In Dennis’ hoofd groeien heel veel ideeën. Alleen: de ideeën die groeien moeten ook wel eens vorm krijgen, en vandaar dat ik de ‘Black Zaturdays’ vorm ga geven.”

Wat mogen we precies verwachten van ‘Black Zaturday’?
JOYCE: “Een beetje naar analogie van de Zundays. Voor dertigers, veertigers en vijftigers zelfs een herinnering die in het geheugen gegrift staat als ‘voor ons een weten en voor sommigen een raden’. Ik ben eigenlijk een kind van de Zundays, ik heb er toch wel enkele meegemaakt. Ik heb daar niet alle hoekjes van het verhaal meegemaakt, maar iedereen heeft daar wel een beeld bij gevormd. Dus vandaar de Black Zaturdays. En wat gaat er straks gebeuren op die Black Zaturdays? Wel, het allerbelangrijkste is dat wij er voor de allereerste editie in geslaagd zijn drie grote namen uit de pornowereld naar België te laten komen: Apolonia Lapiedra, Eveline Dellai (waar een Open Vld’er eens graag een date mee had, nvdr.) en Mya Diamond. God weet wat de volgende edities nog allemaal gaan brengen… Dus we pakken meteen uit met grote namen. De bedoeling is uiteraard dat iedereen wie komt er allemaal heel keurig en netjes uitziet en dat de bubbels rijkelijk vloeien en de rest laat ik aan jullie verbeelding over. Dus ik zou zeggen: koop een sleutel en kom zelf even kijken!”

Ga je dat wel kunnen combineren met je huidige job?
JOYCE: “Wel, ik ben party- en wedding-planner en dat is al wel redelijk wat. Ik heb een eigen kledingmerkje en da’s heel leuk, een hobby eigenlijk. Sommige vrouwen beginnen met bloemschikken of pottenbakken op hun veertigste, ik ben met ‘Angels have Wings’ begonnen. Heel leuk, geen druk, verkoopt leuk. Ik heb ook een ergonomische tafel voor manicures op de markt gebracht en da’s ook een topper. Ik ben mama van twee prachtige dochters en dan hebben we Dennis! Het heeft allemaal te maken met organisatie, dagindeling en prioriteiten stellen. En aangezien ik daar al achttien jaar een krak in ben, zal dit ook wel lukken.”

Je hebt verschillende keren de cover van P-magazine gesierd. Sommige lezers hebben al ‘ns geopperd dat ze je eens graag in een nieuwe shoot zouden zien. Wat als… op een dag onze fotograaf voor je deur stond?
JOYCE: “Dat zijn prachtige herinneringen, en misschien kunnen we het ook beter bij die herinneringen houden. In die tijd werden BV’s op handen gedragen, er waren nog geen social media. P was toen echt een hebbeding, de lezers keken er naar uit om die te kunnen kopen. Ik herinner me nog die grote affiches langs de wegen… Blijkbaar is het vandaag nog steeds een grote eer om voor PNWS te mogen poseren. Dus mocht je fotograaf morgen voor mijn deur staan: er gaat serieus wat styling en make-up aan te pas moeten komen. Dat lichaam van twintig jaar geleden… maar ik heb er wel twee prachtige dochters voor in de plaats gekregen. Dus: misschien moeten we eens een babbeltje doen. Misschien…”

De eerste Black Zaturday zal plaatsvinden op zaterdag 29 februari 2020. Een gewoon entreeticket heb je al voor 20 euro.

Mag het iets exclusiever? Dan is er de GOLDEN KEY voor 250 euro. Voor dat geld mag je met twee personen plaatsnemen aan de 2de linie VIP-tafels, krijg je één gouden exclusieve pin per persoon en mag ieder twee glaasjes champagne nuttigen.

Mag het nog exclusiever? Dan is de BLACK KEY wat voor jou. In dat geval mag je met vier personen deelnemen aan de champagne-receptie met de adult-sterren, plaatsnemen aan de 1ste linie VIP-tafels, krijgt ieder een zwarte exclusieve pin en zijn er 2 rooms Zaturday Sleep Over en transfer van en naar Zuco.

Wie er bij wil zijn, moet wel snel zijn. Op het moment van schrijven zijn er nog maar 11 GOLDEN KEYS en 1 BLACK KEY beschikbaar. Reserveren kan HIER.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.