Niets mis om lekker in bed te rollebollen. Maar af en toe deze voor de hand liggende plek omruilen voor een iets spannendere locatie kan geen kwaad. Een bed is heel comfortabel, maar dit komt je seksleven niet echte ten goeden. Soms mag het allemaal wel wat pikanter.

Uit een onderzoek van housemethod.com, bij zo’n 1.000 mensen blijkt namelijk dat ons intieme leven een serieuze boost krijgt als we regelmatig van bil gaan op de keukentafel, of een andere plek die niet in de slaapkamer is. Koppels die af en toe buiten de slaapkamer intieme dingen doen zijn zo’n 10.5 procent positiever over hun relatie, dan koppels die niet af en toe een spannende plek opzoeken. De avonturiers zijn zelfs zo’n 33 procent gelukkiger met hun intieme leven dan de ‘saaie’ koppels.

Zo blijkt dat de koppels die af en toe op de keukentafel belanden vaker intiem zijn dan wie het altijd braaf tussen de beddenlakens doet. Ze genieten gemiddeld 10.9 keer per maand van elkaar, in vergelijking met 5.8 keer voor de slaapkamerhelden. Natuurlijk hebben de onderzoekers hier ook een uitleg voor: koppels worden van die prikkelende en gedurfde locaties opgewonden en dat is goed voor de relatie.

Heb je zelf niet meteen inspiratie voor een andere opwindende plek? Je kon hier al ontdekken over welke locaties vrouwen het meest fantaseren. En als je het graag buitenhuis doet, moet je zeker dit artikel lezen. Je kan er de leukste plekken in ons land vinden om eens in openlucht van jetje te geven.