We zien ze vliegen dankzij deze dubbeldekker whisky-decanter (foto’s)

De tijd dat je het lekkerste drankje op aarde nog bewaarde in een doodgewone karaf is allang voorbij.

Tegenwoordig als je indruk wil maken op je gasten, serveer je whisky op een originele manier. Machinegeweer, knuppel, zelfs in een dikke middelvinger kan je de drank bewaren. Maar voor zij die de avond graag naar hogere sferen willen brengen is er nu de Airplane Whiskey Decanter & Glass Set. 

Herinner je nog de tijd dat je moeder met het paplepel eraan kwam en riep ‘Hier komt het vliegtuigje’? Wel, dit is wat wij de volwassen versie noemen van dat stukje nostalgie. Al komt hier de landing iets harder aan.

Tussen de vleugels zijn er twee plekken voorzien om de twee whiskyglazen gemaakt van boraatglas te bewaren. Het onderstel is dan de whiskyfles waar er achteraan een opening is om de dubbeldekker steeds van ‘brandstof’ te voorzien. Onderaan is dan weer een kraantje voorzien om de nodige keelgaten te smeren.

Het vliegtuig is 53 cm lang en 45 cm breed, de metalen wielen zijn afneembaar en het geheel is netjes afgewerkt met amberhout en dat voor maar 95 euro.

Een dubbele shot uitdelen was nog nooit zo leuk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More