Terwijl je jezelf staat af te beulen in de fitness om je lichaam perfect te krijgen gebeuren er rare dingen met je jongeheer. Je spieren worden dan wel  groter door het trainen,  je penis wordt spijtige genoeg iets kleiner. Tja, je kleine vriend is dan ook geen spier maar een zwellichaam, dat soms zwelt maar ook soms krimpt.

Het is duidelijk: sporten heeft een niet zo leuk effect op het formaat van je geslachtsdeel. Je hebt je tijdens het sporten heel mannelijk gevoeld maar als je in de douche even naar beneden kijkt verdwijnt dat gevoel al snel.

Wanneer je veel sport bestaat er dus de kans dat je penis en testikels een stukje kleiner worden. Naar schatting heeft 80 procent van de mannen hier last van tijdens en na het sporten. Gelukkig is dit maar een tijdelijk effect.

De bloedsomloop in je lichaam zorgt bij intensief trainen dat er bloed stroomt naar je armen, benen, hart en longen. Het gevolg is dat er minder bloed stroom naar de penis en scrotum. Je gekrompen vriend zal na een tijdje weer helemaal bovenop komen wanneer je bloed zich weer normaal verspreid over je lichaam.

Sporten heeft dus een negatief gevolg voor het formaat van je jongeheer. Maar hoe fitter je bent, hoe efficiënter het bloed door je lichaam zal stromen. Je fallus zal dus minder krimpen tijdens het sporten als je conditie optimaal is. Dus even doorbijten want na een tijdje sporten en krimpen heeft een sportief lichaam toch de nodige voordelen.