Weldra in Beringen: bubbelen met je bubbel in openluchtcinema (foto)

Een filmpje pikken gaat er niet meer zo relaxed aan toe als in pre-coronatijden.

Wanneer mag je nu wel dat mondmasker in de zaal even naar beneden doen en zal elke bezoeker zich wel braafjes aan de regels houden? Het maakt de filmervaring er allesbehalve leuker op.

Maar de een zijn dood is de ander zijn brood. Traditionele bioscopen voelen dan ook de hete adem in hun nek van nieuwe concepten zoals openluchtcinema’s en drive-ins als alternatief om ongestoord te genieten van een filmpje.

Eentje daarvan is de Jacuzzi Cinema. Het wordt de allereerste pop-up cinema van België en zal zich bevinden aan de Be-MINE Boulevard in Beringen. Het geheel zal op een grasveld liggen, net tegen de mijnsteenberg zodat zodra je in de jacuzzi zit, je ook kan genieten van een prachtig uitzicht.

De film zal geprojecteerd worden op een led-wall van 25 vierkante meter. Er worden zo’n 25 bubbelbaden voorzien waar je dus met je eigen bubbel van vijf gezellig in kunt kruipen.

En geen nood, er wordt tijdens de voorstelling flink rekening gehouden met de nodige corona-maatregelen, laat organisator Glen Wouters ons weten.

“We voorzien een heus anti-corona-team dat tussen de verschillende films door alles ontsmet, we gebruiken gereinigd water, iedereen komt per bubbel één voor één binnen, mondmaskers zijn verplicht tot ze aan de jacuzzi zijn en we gebruiken nog tal van andere systemen zodat niemand in contact komt met elkaar, of met het personeel. Zo staan de drankjes, popcorn en chips ook al klaar voor de mensen aankomen aan hun jacuzzi”, aldus Glen.

De prijs draait rond de veertig euro per persoon, zelfs popcorn en champagne inbegrepen. Het evenement gaat door van 9 tot en met 11 oktober en de start van de kaartverkoop zal aangekondigd worden op deze Facebook-pagina.

Alleen niet vergeten je zwemkledij aan te doen.

 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More