“Heb ulle gemist, Instagram matekes”

Na het mondaine verjaardagsfeestje van zijn broer in Zuid-Frankrijk, moest kaviaar-socialist Conner Rousseau – naar eigen zeggen – zich kunnen toeleggen op de regeringsonderhandelingen en moest hij dus noodgedwongen even stoppen met Instagram. Nee, dat Kingconnah zijn matekes in de steek liet op Instagram had niks te maken met de gelekte video van ‘de king’ die stond te swingen op een corona-feestje. “Tuurlijk niet, het was allemaal gepland”, klinkt het bij sp.a.

Zo bewijst hij met zijn triomfantelijke terugkeer op Instagram. Blijkbaar zitten de federale onderhandelingen erop voor de voorzitter van de Vlaamse socialisten en kan hij zich weer volledig geven aan de matekes die hij zo gemist heeft. Nee, kingconnah is geen portfolio van een B-model, maar het (gekuiste) profiel van een politicus.

Als de eerste foto van de socialistische koning op het strand een boodschap is voor de onderdanen, dan mogen we niet veel goeds verwachten. King Conner opent namelijk met een foto op het strand waar hij als een indiaan in de verte tuurt. Maar er wordt helemaal niet getuurd, Kingconnah heeft de ogen gesloten. Oh nee, waar sluit de king dan wel de ogen voor? Dit kan geen toeval zijn, niemand plaats zomaar onbezonnen een mislukte foto op een profiel dat is opgekuist. Een verborgen boodschap?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

“Die zeelucht is die landlucht ni” ☀️ ? Stay safe, matekes. ?#backonthegram

Een bericht gedeeld door Conner Rousseau (@kingconnah) op