Adele maakt flauwe grapjes over haar gewichtsverlies.

Zelfs in tijden van een pandemie zijn er grapjurken die zich zorgen maken over de banaliteiten des levens. De Britse zangeres Adele haalde de laatste tijd vooral het nieuws met schreeuwlelijke outfitjes en haar gewichtsverlies. Van een vrouw met rondingen transformeerde ze naar een ademende mummie.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

June Carter Cash ❤️

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Zaterdag verscheen ze voor het eerst sinds 2016 weer op televisie in de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live. Ze taterde als een viswijf en maakte volop grapjes – die ze heel amateuristisch stond af te lezen – over haar gewichtsverlies. “Ik weet dat ik er echt heel anders uitzie sinds jullie me voor het laatst hebben gezien”, zei de 32-jarige Adele terwijl ze het podium betrad. “Maar vanwege alle Covid-beperkingen mocht ik niet veel bagage mee en kon ik maar de helft van mezelf meenemen”, grapte ze. “En dit is de helft die ik heb gekozen.”

Adele heeft een stem als een klok, maar kan de ‘r’ niet uitspreken. Al zingend is dat de meesten onder ons wellicht niet opgevallen, maar in haar monoloog van zaterdag werd het de liefhebbers van een gepolijste uitspraak teveel. De video vindt je onderaan, oordeel zelf maar.

Blijven zingen Adele, maar laat monologen die je afleest alsjeblieft voor wat ze zijn.