Jawel: het grote mysterie zal weldra ontsluierd worden. Maar er is nog iemand nodig. Misschien ben jij diegene wel.

Het stond vorige maand in verschillende kranten – en ook bij ons – te lezen: mister Black Magic zal op 7 september Live@Zillion opnieuw uitbrengen, in een gelimiteerde oplage weliswaar. Waarom die prent zo spraakmakend is, kon je hier al lezen.

Maar vooraleer het zover is, is Dennis nog op zoek naar een mediapartner, zo lezen we op zijn Facebook. “Er is een eeuwenoud gezegde”, zo laat de man met de blauwe bril ons weten. “En dat luidt: sex sells. Er is nu al veel vraag achter de dvd van Live@Zillion, en hij is nog niet eens op de markt.”

Dat zou wel eens kunnen kloppen. Als we Het Nieuwsblad mogen geloven, dan werd een Black Magic-film in 2004 gemiddeld zo’n twee miljoen keer bekeken. Per film. Dat seks verkoopt wisten we dan ook al wel eerder. Maar dat bedrijven nu mee op deze kar kunnen springen, is nieuw.

“Wie is er nu niet nieuwsgierig naar de scènes die zich afspeelden tijdens de beruchte Zundays?” klinkt het. “Het mysterie wordt eindelijk onthuld en in beperkte oplage op dvd gebrand. Word jij met jouw zaak, bedrijf of merk diegene die zal meegenieten van de aandacht?”

Enfin, mocht je jezelf geroepen voelen: contactinfo onder.

 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.