Humor in tijden van corona. Het moet kunnen. 

Samen om dingen kunnen lachen zorgt voor een hechtere band en het beter kunnen omgaan met stressvolle situaties zoals de pandemie waarin we ons nu bevinden. Lachen is gezond en schijnt goed te zijn voor je immuunsysteem. Ook kan het pijn en angst verminderen, al is het maar voor even.

Met dat in het achterhoofd hebben we het perfecte cadeau gevonden, dat je over een week op 1 april kan schenken aan zij die momenteel toiletpapiervrij door het leven moeten gaan, dankzij een meute hersenloze hamsteraars.

De Roto Wipe is zogezegd een handig wc-accessoire die je onderaan de wc-bril bevestigt. Het frame zou bestaan uit een kleine motor en een ronde borstel, die automatisch je achterste proper veegt en je poepje transformeert in Blinky Bil.

Een carwash voor je reet dus. Een geniaal idee, niet? Dat is het dan ook, slechts een idee. Want de Roto Wipe bestaat enkel uit een zeer overtuigende nepverpakking en is dus volledig verzonnen. Maar je hebt wel eens flink gelachen en dat is soms meer waard dan de 6 euro die je er voor over had.

En je kan de verpakking vullen met echte rollen toiletpapier. Dus een win-win situatie voor iedereen.

Toilethumor van de bovenste plank!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."