Toegegeven, we verkiezen liever om een uitgebreid artikel te schrijven over de boezem van pakweg An Lemmens dan over een onbekende gigantische leuter.

Maar omdat dit heerschap dag na dag blijft opduiken in onze WhatsApp, konden we niet anders dan op zoek te gaan naar de antwoorden op volgende vragen: Wie is hij, wat doet hij, wat drijft hem, en vooral waarom?

Wie al langer deel uitmaakt op de social media kent de iconische foto ondertussen wel van de Afrikaanse man met blauwe handdoek, hoedje en een geslachtsdeel waarmee hij een zeehond kan doodknuppelen. Deze man is een legendarische meme, maar zijn echte identiteit heeft nog steeds niemand kunnen ontdekken. 

En dat in tijden waar je maar een scheet moet laten en vijf seconden later weet al een heel online trollenleger hoe-ie ruikt. Wat we wel zeker weten, is zijn bijnaam: El Negro de WhatsApp. Deze bijnaam is niet onverdiend, want zelfs met de strafste Zweedse penispomp ter wereld slaag je er nog niet in deze man zijn penislengte te evenaren.

De truc is om telkens een foto van hem door te sturen waar je enkel zijn gezicht en torso ziet, maar wanneer je de foto vergroot dat je mond op de grond valt van verbazing net zoals zijn sergeant-majoor. Deze foto ging zo snel viraal dat El Negro de WhatsApp al zelfs te zien was in allerlei reclamespotjes.

Ook kan niemand met zekerheid zeggen of zijn Swaffelaar des Doods getrukeerd is of niet.

Totdat er vorig jaar opeens een paar video’s opdoken van een Braziliaanse eroticabeurs, waarin een heleboel dames in de rij staan te wachten om op de foto te mogen met de man, en de meeste meiden schaamden zich helemaal niet voor om met zijn grote knuppel te poseren, of er zelfs een dansje mee te placeren.

Opnieuw was het niet geweten of het hier ging om de echte meme-legende of gewoonweg een copycat met een rubberen attribuut.

Uiteindelijk is de echte vraag… wie interesseert het een lange fluit?

Lees ook:

Het verhaal achter de ‘Trying to hold a fart’-meme.

Dit is het originele interview van de bekende Dimitri Finds Out-meme

Het verhaal van een Russische schooljongen die opeens een meme-beroemdheid werd

Zo zien deze dames van bekende dronken meme er nuchter uit 

Meme-beroemdheden: wie zijn ze en hoe zien ze er vandaag uit?

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."