Wie scoort, heeft altijd gelijk

Lukaku is de eerste speler die erin slaagt om te scoren in 9 opeenvolgende wedstrijden in de Europa League/UEFA Cup.

Romelu Lukaku(27) is een speler die ‘aanwezig’ is, en dat is/was zijn grootste probleem. Het maakt(e) hem voorspelbaar en niet altijd efficiënt. Bakken kritiek heeft de spits in zijn carrière over zich gekregen, maar bij Inter – met behulp van de tactiek van Conte – is hij niet meer te stoppen. Lukaka weet nu wat de verdedigers weten en is daardoor in staat hen te verrassen.

Jan Boskamp was gisteren een en al lof over de pits van Inter in de wedstrijd tegen Leverkusen. Lukaku loodste Inter naar de halve finales met de winning goal. Daarmee scoorde hij ook in 9 Europa League-wedstrijden op een rij, niemand deed het hem voor.

In de halve finales neemt Inter het op tegen Sjachtjor Donetsk of FC Basel. En dus is voor insiders de finale van de Europa League bekend: Inter tegen Manchester United, de ploeg waar Lukaku zijn ding niet mocht doen. Met andere woorden: payback time voor Lukaku. 

Boskamp had alvast een mededeling voor de wijsneuzen die alsmaar kritiek hebben op zijn chouchou Lukaku:”Wat moet een spits doen? Scoren toch? Hij schiet er 30 in, wat loop je dan te zeiken?”

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More