Er wordt al jaren gespeculeerd over een vierde Beverly Hills Cop.

Het aanstormende Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah was uitverkoren door de grote Amerikaanse filmproducent Jerry Bruckheimer om Beverly Hills Cop 4 te gaan regisseren in Hollywood. Mét Eddie Murphy in de hoofdrol, en met een budget van rond de vijftig miljoen euro. Ook werd er al iets losgelaten over de verhaallijn: het vierde deel zal gaan over de terugkeer van agent Axel Foley naar zijn roots in industriestad Detroit. 

Het project is nog altijd ‘in ontwikkeling’. Ondertussen zijn Adil en Billall volop bezig met de voorbereidingen van een andere film: Bad Boys III. Laten we hopen dat het vierde deel ooit van grond komt, want de filmwereld heeft nood aan een vuilgebekte Murphy, en niet het brave huisvadertje dat hij wist te vertolken in een reeks van recente flops de afgelopen jaren.

Over huisvader gesproken: ook wij waren geschokt toen we ontdekten dat Murphy maar liefst tien kinderen produceerde. Niet allemaal bij dezelfde vrouw, maar toch…

Maak kennis met Bria, Shayne Audra, Zola Ivy, Bella Zahra and Angel Murphy. Deze meiden zijn de tegenpool van de familie Klumps uit The Nutty Professor, één van Murphy’s grootste filmhits. Jong, sexy en succesvol. Adil en Billall weten al wie uit te nodigen op de set, mochten de opnames ooit doorgaan.

https://www.instagram.com/p/BsG26LlgLV_/

https://www.instagram.com/p/BrIbRgiAtQ2/

https://www.instagram.com/p/BmylzsBFKte/

https://www.instagram.com/p/BqQ4RKiAJ3B/

https://www.instagram.com/p/Bo7pjgBgv8u/

https://www.instagram.com/p/BrWANrejp-p/

https://www.instagram.com/p/BomtGzIA6Ai/

https://www.instagram.com/p/BrCOx-gnTD8/

https://www.instagram.com/p/Bnq79Y_BCnG/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."