Wij vieren GoTopless Day met deze waanzinnige deugnietjes

Make Topless Great Again!

Mocht nonkel Donald zijn presidentscampagne en slogan aanpassen, lag Joseph Robinette ‘Joe’ Biden jr. nu al in de touwen. Niet dat wij enige politieke voorkeur hebben maar hopelijk brengen we de gekste president van de afgelopen vijftig jaar niet teveel op ideeën.  

Het is vandaag dan ook GoTopless Day, steeds de dag voor ‘Women’s Equality Day’, wat altijd valt op de laatste maandag van augustus en een verwijzing is naar maandag 26 augustus 1920, waar vrouwen hun stemrecht verdienden op basis van gendergelijkheid.

Vandaag, zondag 23 augustus, worden mensen in steden over de hele wereld dan ook uitgenodigd om op te komen voor het recht van vrouwen om topless te gaan in het openbaar. Er is zelfs een “Boob Map” waar je kan zien waar er topless evenementen (over heel de wereld) georganiseerd worden.

Heb je dus vandaag nog niks gepland? Wij hebben wel een paar tips! En als je ook nog een goed muziekje zoekt voor tijdens het scrollen van de foto’s, hebben we hier nog een kleine tip en klassieker voor je klaargezet. Enjoy! 

 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram 

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More