P-magazine geeft vijf duotickets weg voor de film A Prayer Before Dawn. Het enige wat u moet doen, is het juiste antwoord geven op onze wedstrijdvraag én een beetje geluk hebben.

A Prayer Before Dawn vertelt het waargebeurde, beenharde verhaal van Billy Moore (Joe Cole; Green Room, Peaky Blinders). De Brit belandde door zijn drugsverslaving in de beruchte Klong Prem gevangenis in Thailand.

Daar merkt hij al gauw dat hij een klein visje is in een zee vol haaien, dus zoekt hij een manier om deze levensgevaarlijke tijd te doden. Hij sluit zich aan bij een leermeester in de dodelijke gevechtskunst Muay Thai Boxing om zich zo een weg naar de verlossing te knokken.

A Prayer Before Dawn is van het begin tot het einde een pure adrenalinekick, gevoed door de realistische hardheid van de gevangenishorror die Moore onderging. De film werd geregisseerd door Jean-Stéphane Sauvaire (Johnny Mad Dog) en werd geselecteerd voor het Festival van Cannes. De film is vanaf 20 juni te zien in de Belgische bioscopen.

Zin om deze film gratis te gaan zien in de bioscoop? Neem dan deel aan onze wedstrijd hieronder. Wij geven immers vijf duotickets weg. Succes!


UPDATE: DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN.

DE WINNAARS ZIJN:
Rachel Mussche
Davy Snoeck
David Nuyts
Henri De Doncker
Jo De Schoesitter