Eerder dit jaar lanceerden we een wedstrijd: wie wordt P-babe van de maand mei? We kregen heel wat kandidaturen binnen, en jullie stemden massaal op de Kempense Sharon Grobben.

De 26-jarige, knappe brunette was maar al te blij met haar overwinning. “Nu kan ik laten zien dat vrouwen met rondingen ook mooi zijn”, zo liet ze optekenen in DIT interview.

Sharon Grobben zit voor haar job als model geregeld in het buitenland. Om deze shoot in te blikken, had ze nog maar één gaatje in haar agenda: de laatste zondag van april.

Dat was nu niet bepaald een mooie lentedag, integendeel. De hemelsluizen zetten zich geregeld open, en een gure wind deed het nog kouder aanvoelen dan het was. En wij hadden op mooi weer gerekend voor een buitenshoot…

Soit, we moesten dus redelijk op het nippertje op zoek naar een nieuwe lokatie, want we wilden Sharon Grobben in d’r bikini niet letterlijk in de kou laten staan.

Gelukkig waren de dames en heren van, euh, ergens in Lommel zo vriendelijk om ons die dag onderdak, warmte, tropisch groen en een prachtig zwembad aan te bieden, zodat het toch nog een knappe fotoshoot werd. We schrijven ‘ergens in Lommel’, want toen diezelfde dames en heren zich bij het zien van dit prachtige resultaat verslikten in hun kopje azijn, struikelden ze toch wel keihard over die enkele foto zonder bovenstukje zeker! Enfin, ze vroegen dus om de naam van die tropische plek in Lommel weer weg te halen. Maar laat dat vooral het kijkplezier niet verknallen.

1

Image 1 of 20

(MUAH: @beautyboulevard_ham)

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.