DC Comics heeft er lang op moeten wachten, maar eindelijk is er een verfilming van één van hun superhelden waar iedereen lovend over is.

Zo kreeg Man of Steel op Rotten Tomatoes  (de website waarop talloze recensies worden verzameld) een positieve score van slechts 55%. Dat valt nog mee in vergelijking met DC-films als Green Lantern  (26%), Batman v Superman (28%), Suicide Squad (25%) en absoluut dieptepunt Catwoman (9%).

Gal Gadot speelt in Wonder Woman blijkbaar wél de sterren van de hemel. Met een score van 93% mag de stoere Amazone zichzelf de tweede beste gerecenseerde superheld ooit noemen. Enkel The Dark Knight deed beter met 94%.

Hieronder enkele grepen uit de lovende recensies:

“Wonder Woman is het type held waarop velen verliefd werden … En het soort film dat we niet meer gezien hebben sinds Christopher Reeve voor het eerst ons leven binnenvloog.” — NEWARK STAR LEDGER

“De actie in de film is explosief en innemend, en het moment waarop Diana het niemandsland betreedt in het midden van een gevecht is prachtig om te zien.” — USA Today

“Wonder Woman is slim, sluw en bevredigend zoals iedere superheldenfilm zou moeten zijn.” — Entertainment Weekly

U kan Wonder Woman gaan bekijken vanaf 21 juni.

https://www.youtube.com/watch?v=5MxJAiaP8YQ

 

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."