Daar begint het wel een beetje op te lijken.

Er zijn al spannendere seizoenen van ‘Temptation Island’ geweest dan het huidige seizoen. Koppel Laura en Roger spannen echter de saaiheidskroon. Roger kan je nog best vergelijken met Kabouter Lui en aan al het gegeeuw van Laura te zien, wordt zij daar op het andere eiland zo moe van.

Aan Goedele Liekens verklapte Roger eerder dat ze nochtans niet saai zijn. Ze zouden zelfs op het vliegtuig, op de terugweg van Temptation-Thailand naar huis, van bil gegaan zijn: “Zij moest plassen, en ik moest ook plassen. Maar ik vond toch dat ze redelijk lang wegbleef, dus… hebben we een moment gehad voor ons”, klinkt het.

Nu stuurde Laura wel een erg eigenaardig bericht de wereld in: “Volgende week vrijdag weten jullie of ik en Roger nog samen zijn of niet. Het lijkt erop van wel maar als dat echt zo is zal je dan te weten komen! Zeker kijken dus 5 april op Goedele on top!”

Een bericht dat heel wat vragen oproept. Ten eerste: Roger had al gezegd dat ze op het vliegtuig, op de terugweg naar huis, van jetje gegeven hebben. De meeste koppels die uit elkaar gaan, doen dit niet. Of het zou misschien een soort van afscheidswip moeten zijn.

Ten tweede: Temptation Island is nog niet afgelopen op 5 april, dus waarom die vroegtijdige ontboezeming? Tel daar bij dat het al verschillende kijkers opviel dat tijdens het begin van het programma, een teaser van beelden van het allerlaatste kampvuur van de koppels gegeven worden. Behalve die van Roger en Laura…

Conclusie? Het lijkt er sterk op dat Laura en Roger vroegtijdig uit het programma geknikkerd worden – of zélf opstappen. Dan is het natuurlijk nog afwachten waarom, maar wij doen alvast een gok:

Laura merkt bij de eerstvolgende kampvuurbeelden dat haar Roger zijn ogen niet kan afhouden van de nieuwe verleidster Hung. Dat maakt haar zo woest, dat ze met al haar tot hiertoe opgespaarde energie in het water springt en naar het resort van de mannen zwemt, Roger bij zijn tampeloeres grijpt en hem meesleurt naar de luchthaven.

Al zou het natuurlijk ook een heel andere reden kunnen hebben.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.