Italiaans grapje wordt een nieuwe hype.

Bij het begin van de lockdown ging men in Italië aan het fantaseren over de toekomst en bedacht men corona-bestendige badmode. Paar maanden later was de grap geëvolueerd naar een hype. Grote badmerken gaan een extra accessoire toevoegen aan de bikini. Zelfde stof, zelfde motief voor het mondmaskertje als voor de rest van het minimale textiel. Wie naar het naaktstrand van Bredene gaat kan de onderste twee thuislaten en toch nog stijlvol corona-correct zijn.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mαscherınα ?! Sı mα Fαshıon!!! ✨✨#elexiabeachwear

Een bericht gedeeld door Elexia Beachwear (@elexia_beachwear) op

De ‘trikini’ noemt men het nieuwe niemendalletje, al is dat niet helemaal juist. De trikini bestond namelijk al en is een bikini die net geen badpak is. Het bovenstuk is verbonden met het onderstukje, maar minimaal, zeg maar.

benieuwd wat er van komt. Om te zonnen lijkt ons de trikini alles behalve aantrekkelijk (achteraf). Met de tanline die het ding achterlaat, lijkt het alsof je met je snuit in een pak bloem bent gevallen. Als je dan nog aantrekkelijk wilt zijn dan zal de rest van het lichaam de aandacht moeten afleiden. Alhoewel, las je zo verder redeneert, heeft dit misschien toch nog potentieel. En zo heeft ieder nadeel zijn voordeel. Ten minste als jullie nu hetzelfde voor je zien als wij.