De Roel wat?

Wie houdt van een beetje guilty pleasure zapt weleens naar VIJF met programma’s als ‘Temptation Island’ of ‘Naked Attraction’. Tijdens het zappen ben je dan ook ongetwijfeld wel eens gebotst op ‘De Roelvinkjes’, oftewel in de inkijk in het leven van de extravagante en veelbesproken Amsterdamse familie van volkszanger Dries Roelvink. Samen met zijn vrouw Honoria, ex-vrouw Luciënne en zoons Dave en Donny doorzwemt Dries heel wat Amsterdamse grachtjes. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok) op


Zo ook zijn zoon Donny. Hij komt nu aandraven met een nieuw lief en laten we eerlijk zijn, het is verre van een lelijke duvel. Haar naam is Janice Blok, vlogger, zakenvrouw en zangeres van beroep en naar eigen zeggen een raar en grappig meisje met ADHD. Als we haar vlogs bekijken, kunnen we er ons wel iets bij voorstellen. Als zangeres deed ze al twee keer mee in de talentenjacht X-Factor. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok) op

 

Ze werd voor het eerst gespot naast Donny in zijn  videoclip ‘Blokkeren’. Of daar de vonk is overgeslagen weten we niet maar dat ze elkaar constant ophemelen op Instagram, weten we wel. Over Instagram gesproken, hier de betere foto’s van Janice’ op dit platform…

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram