Vroeger, toen Valerie De Booser nog niet ‘de vrouw van’ was, was ze een bijzonder warmbloedige vrouw. Het lijkt erop dat het nu opnieuw die kant uitgaat.

In het begin van het nieuwe millennium was Valerie het lief van wielrenner Jo Planckaert. Toen die relatie op de kasseien liep, besloot ze dat het tijd was om aan gans Vlaanderen haar lekkere lijf te showen. In 2002 deed ze namelijk mee als verleidster in ‘Temptation Island’. Na die deelname haalde ze de covers van verschillende Vlaamse bladen.

In 2004 stapte ze dan in het huwelijksbootje met Koen Wauters. Van heel goede bronnen weten wij dat Valerie dubbel en dwars van haar ‘vrijgezellenperiode’ tussenin geprofiteerd heeft. En dat er dingen waren waar zij bijzonder goed in was.

Haar huwelijk met de Clouseau-frontman is onlangs naar de kabeljauwskelder gezonken. En afgaande op haar recentste Instagram-post, heeft de krolse poes in haar opnieuw de overhand genomen. Niet dat wij dat erg vinden, integendeel.

Die warmbloedigheid zit de familie De Booser overigens in het bloed. Zo kwam op 11 juli 2019 Valerie’s zus nog uitgebreid in het nieuws, als ‘Suske’. Meer zeggen we daar niet over, omdat we erover moeten zwijgen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Okay I’m bored in the house and I’m in the house bored ???

Een bericht gedeeld door Valerie De Booser (@valeriedebooser) op

Op YouTube zijn overigens nog hele afleveringen terug te vinden, waarin Valerie De Booser te zien is als verleidster:

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.