Houdt ze haar woord?

Wat een deugnietje, die Sahara Ray. Zoals haar voornaam al doet vermoeden, is de 27-jarige bombshell snikheet – maar in tegenstelling tot haar naam niet echt kurkdroog. Hoewel, niet droog? Haar humor nochtans wel, want toen bekend werd gemaakt dat Gigi Hadid, het ex-vriendinnetje van één van haar vele ex-vriendjes (Cody Simpson nvdr) een Victoria’s Secret Angel werd, kon ze het niet laten zichzelf naakt te fotograferen en met enkel twee vleugeltjes op de rug en haar inmiddels ex-vriendje te bestoken met lekker uitdagende foto’s. 

En ze houdt het niet alleen bij uitdagende foto’s, nu ook video’s. Zo beloofde het Australische bikinimodel met eigen bikinilijn dat ze een explicite natuurdocumentaire waarin ze de horizontale tango danst vrij te geven bij meer dan 10.000 subscribers op haar OnlyFans-account.

Of ze woord heeft gehouden? Wijzelf zijn niet geabonneerd op haar OnlyFans-account, maar als we stiekem even snollen op de expliciete sites van het betere trek-, duw- en heupwerk, lijkt ze haar belofte te zijn nagekomen.

1

Image 1 of 20

Foto’s: Instagram