Yanina moet met rode ballen spelen

2016 Citi Open

Tennisspeelster Yanina Wickmayer wordt genoemd in een vreemd gerechtelijk dossier rond De Biesthoeve. Er vonden volgens het parket onregelmatigheden plaats en justitie probeert Wickmayer en haar papa al een tijdje voor de rechter te krijgen. Dat laatste is niet evident aangezien al een paar pogingen door procedurefouten en andere missers van het gerecht mislukten.

De cijfers van de vennootschap De Biesthoeve ziet er in elk geval niet al te fraai uit met een negatief eigen vermogen (de financiële buffer is dus helemaal weg). De vennootschap wordt nu ook gecontroleerd door 2 voorlopige bewindvoerders aangesteld door de rechtbank.


Nieuw is wel dat Yanina en haar echtgenoot onlangs een eigen vennootschap hebben opgericht. In het eerste boekjaar werd onmiddellijk verlies geleden. Ook daar is het eigen vermogen negatief. Allemaal een beetje vreemd eigenlijk, zeker als je weet dat Yanina al ruim 5 miljoen dollar aan prijzengeld verdiend heeft.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More