Zangers met maskers veroveren Vlaanderen

Best bekeken programma in 20 jaar.

Stel, je heb een idee. Je zet iemand een masker op en de anderen moeten dan raden wie er achter het masker zit. Wauw. Je gaat met dat idee niet naar de lokale scoutsgroep, maar naar VTM. Enkele maanden later trekt je idee meer dan 2 miljoen kijkers. Zou dat kunnen?

Nee, het gebeurde zelfs. Vlaanderen vergaapte zich de afgelopen weken aan de glitter en blingbling van ‘The Masked Singer’. De finale van het programma zet zich met meer dan 2 miljoen kijkers tussen de allerbest bekeken uitzendingen ooit .

‘Frankrijk-België’ van 10 juli 2018, staat nog altijd bovenaan met 2.502.400 kijkers. De zes volgende toppers zijn allemaal voetbalwedstrijden. Op plaats 7 staan de ‘Schalkse Ruiters, die op 2 maart 1997, op TV1, 2.278.700 kijkers trokken. Lang voor Hilde Van Mieghem aan de #MeToo-bel trok. Het meest bekeken VTM-programma was de finale-aflevering van ‘K3 Zkt K3′ op 6 november 2015, met 1.821.000 kijkers. ‘The Masked Singer’ wordt dus het best bekeken VTM-programma in de ‘Top 100 Aller Tijden’ en krijgt een vervolg.

Zijn we nu blij?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More