We weten niet of je – op zijn Hollands gezegd – reteblij gaat zijn met dit cadeau, maar een grap is het niet.

Dankzij de Londense kunstenaar Magnus Irvin kan jij je geliefde een anus van Belgische chocolade cadeau geven. Terwijl voor een hoop kunstenaars het vrouwelijk geslachtsdeel al jarenlang een bron van inspiratie is,  zag Irvin wel potentieel in een anussculptuur van chocolade .

Geloof het of niet, maar hij probeerde eerst een afdruk te maken van zijn eigen anus. Het resultaat was echter niet zoals gewenst. Gelukkig zag het model van een vrouwelijke vrijwilliger er wat, euhm, smakelijker uit.

Vervolgens zag de zakenman Michael Ritzema wel een gat in de markt. Niet lang daarna gingen de aarsvormige pralines in productie. Nu zijn ze online te bestellen via Amazon of de site van Edible: drie stuks voor vijf euro.

Ook opletten op volgende waarschuwingen bij de levering : “This order is shipped from the UK. If you’re from a warm country, then there is a chance this product may melt during transit before reaching it’s final destination“. Enfin, er is dus kans dat je gesmolten anussen toekrijgt.

Maar de volgende tekst baart ons meer zorgen. Het anusvormpje zou grondig schoongemaakt worden vooraleer het opnieuw gebruikt wordt. Maar voor de zekerheid geeft Irvin toch een waarschuwing mee op de verpakking: “Kan sporen van uitwerpselen bevatten”.

Is je vriendin een echte veer in de kont waard? Dan kan je gaan voor de bronzen anus van maar liefst 400 euro.

Tja liefde… om het schijt van te krijgen.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."